Hyppää pääsisältöön
x

Älykoti Blogi

Älykoti ja sen tuomat lähes loputtomat tavat saada aikaiseksi langattomasti, puheella ja ajastuksilla toimivia asioita on järkyn hienoa! Jos älykoti aiheena kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti seurata tätä palstaa ja sen kehittymistä.

Älykoti

Älykoti saapuu - mutta koska?

Älykoti voi olla sinullekin jo tätä päivää. Mutta monelle älykoti tulee olemaan vielä tulevaisuutta. Milloin älykoti lyö itsensä läpi? Vähitellen ympäri maailmaa. Älykodit kuitenkin tekevät tuloaan, näistä lisää seuraavissa artikkeleissa.


Älykoti aiheista matskua:

Amazon Echo Dot 3rd Generation

Amazon Echo Dot Gen 3 (Alexa 3rd Generation) myynnissä Suomessa

Amazon Echo Dot Gen 3 on nyt myynnissä Suomessa! Uusi Alexa on oikea älykodin keskus. Osta Amazon Echo Dot 3rd Generation, tuo uusi ja älykkäämpi Alexa!

Lue lisää!Amazon Echo Alexa ja Philips Hue Älyvalot

Amazon Echo ja Älyvalot - Valojen ohjaus puheella

Amazon Echo, eli "Alexa" ja eri älyvalot voidaan yhdistää toisiinsa niin, että älyvalot toimivat puheella. Lue kuinka puheentunnistus ohjaa kodin valoja!

Lue lisää!Osta Amazon Echo

Amazon Echo / Amazon Alexa testissä!

Amazon Echo / Alexa on saapunut Suomeen. Lue kuinka Alexa voi edullisesti toimia älykodin keskuksena. Lue Amazon Echo arvostelu ja mistä ostaa Alexa.

Lue lisää!Philips Hue Sync

Hue Sync - Philips Älyvalot musiikin, elokuvien, tai pelien tahtiin

Hue Sync ohjelma synkronoi Philips Hue älyvalot elokuvien, musiikin, tai pelaamisen tahtiin. Hue Sync ohjelma toimii Windows sekä Mac -tietokoneissa.

Lue lisää!Amazon Echo yleistyy

Amazon Echo yleistyy Suomessa - Älykotien aika?

Miksi Amazon Echo tulee yleistymään Suomessa? Miten se on yleistynyt tähän mennessä? Puskeeko tämä suuntaa kohti älykotien aikaa? Tuumitaan!

Lue lisää!Amazon Echo + Spotify

Amazon Echo Spotify linkitys Alexaan (Suomi)

Amazon Echo ja Spotify Suomessa. Spotify ei Yhdysvaltojen ulkopuolelta toimi suoriltaan. Lue kuinka linkittää Spotify tilisi Amazon Echoon (Suomi)!

Lue lisää!Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot 2nd Generation International / EU -versio

Amazon Echo Dot on mahtava älykodin alku. Echoa tukevia älylaitteita on paljolti markkinoilla. Tilaa nyt toisen sukupolven Alexa / Amazon Echo Dot Suomeen!

Lue lisää!Amazon Echo

Amazon Echo - Alexa arjessa puoli vuotta

Amazon Echo arjessa mukana puoli vuotta. Lue kokemuksia sekä mietteitä Amazon Echon / Alexan olemisesta mukana arjessa ja toiminnassa puoli vuotta.

Lue lisää!Amazon Echo hinta