Hyppää pääsisältöön
x

Google Hakukoneoptimointi / SEO

Pidä sivustosi hakukoneoptimointi hyvässä kunnossa. Google on nykyisin suuri "hakukonepalkki" eri laitteissa. Google haku löytyy suurimmalta osalta nettiselaimesta oletushakukoneena suoraan asennettuna - niin tietokoneilta kuin mobiililaitteilta, tableteilta sekä älypuhelimilta.

Haku = Google

Nykyisin melkeimpä sana "Haku" alkaa tarkoittaa Google-hakua laitteesta riippumatta.

Nouse Googlessa, tee hakukoneoptimointi oikein!

Hoida hakukoneoptimointi / SEO hyvin. Oikein tehty hakukoneoptimointi on avain ylöspäin Googlessa nousemiseen. Se taas on avain suurelle määrälle asiakkaita jotka taukoamatta etsivät eri alojen tuotteita ja palveluita esim. suoraan älypuhelimillaan.

Sivustojen hakukoneoptimointi ja siitä seuraava sivun sijoituksen nouseminen Googlessa on tärkeämpää kuin ehkä mietitkään kun teet / teit nettisivustosi, tai vaikka olisit teettänyt ne jollakin web-design yrityksellä. Kotisivuja rakentavat palvelut eivät yleisesti puhu kovinkaan paljon sivujen hakukoneoptimoinnista. Tämä johtuu siitä että jopa yrityksellä teetetyt sivustot ovat harvemmin hyvin hakukoneoptimoituja - mutta rahat asiakkaalta toki aina halutaan.

Indeksoi sivusi Googleen ja aloita hakukoneoptimointi

Aluksi varmistu siitä että sivustosi löytyvät Googlesta. Tämän jälkeen pidä aina huoli siitä että hakukoneoptimointi / SEO (Search Engine Optimization) on hyvin suunniteltu ja toteutettu, ja että hakukoneoptimointia myös ylläpidetään jotta uusi materiaali tulee myös sijoittumaan korkeallammalle Googlessa suoraan.

Alta löydät kaikki kotisivujeni artikkelit joiden avainsana on "hakukoneoptimointi". Toivottavasti niistä voisi löytyä hyödyllistä juttua liittyen hakukoneoptimointiin!

SEO Opas osa 1.0 - Hakukoneoptimointi / SEO tärkeys

Miksi hakukoneoptimointi (SEO) on tärkeää? Hakukoneoptimointi on avain pääsyyn ykköseksi Googleen tai ainakin korkealle Googlen hakutuloksissa hakusanoillasi. Hyvällä, laadukkaalla sekä tarkalla hakukoneoptimoinnilla nostat sivustojesi rankingia / sijoitusta Googlessa paremmaksi varmasti.
Otetaan haaste, nostetaan tämä sivu "ykköseksi Googleen" hakusanalla ykkössivulle ja ajan kanssa ykköseksi Googleen. Katsaus SEO / hakukoneoptimoinnin jotta voit nousta korkeammalle Googlessa. Tietoa siitä kuinka Google SEO toimii. Opi hyvää SEO / hakukoneoptimointia sitä mukaan kun kirjoittelen aiheesta.
Tilaa aihepiirin Hakukoneoptimointi RSS-syöte