Hyppää pääsisältöön
x

Hakukoneoptimointi / SEO - "Ykköseksi Googleen"

Ykköseksi Googleen

Hakukoneoptimointi / SEO

SEO on lyhenne englanninkielen sanoista "Search Engine Optimization", joka siis tarkoittaa hakukoneoptimointia. Hakukoneoptimointi tarkoittaa sitä että haluat tehdä nettisivusi mahdollisimman ystävällisiksi Googlelle, jotta voisit nousta Googlen hakutuloksissa ylöspäin.

"Ykköseksi Googleen"

Niin, tarpeeksi kovalla työllä, isolla materiaalimäärällä joka on hyvin hakukoneoptimoitua, hyvin suunnitellulla backlink-strategialla, mahdollisesti Somella ym. tykökaluilla, näillä on mahdollista nousta Googlessa. Paljon riippuu materiaalimäärästä, SEO:n laadusta, hakusanojen kilpailuista ym.

Hakukoneoptimointi (Google SEO) pähkinänkuoressa

Kun nettisivusi hakukoneoptimoidaan, eli sivustosi materiaali tehdään ystävälliseksi Googlelle, sijoitut ylemmäksi eli nouset Googlessa. Tässä sekä näissä hakukoneoptimointia käsittelevissä artikkeleissa puhutaan nimenomaan nousemisessa Google hakukoneessa.

Vaikuttavia tekijöitä on kuitenkin runsaasti, ja nousut ylöspäin eivät tapahdu (yleisesti) päivässä, eikä viikoissa, mahdollisesti siis vasta kuukauksissa. Googlen nopeaan kotisivujen indeksointiin on toki työkalut - mutta tämä on asia erikseen ja tästä varmasti kirjoittelen juttua myöhemmin.

Haaste: "ykköseksi Googleen" hakusanalla Ykköseksi Googleen

Otetaan vastaan erikoinen haaste! En tiedä mikä on tarkalleen "ykköseksi Googleen" hakusanojen kilpailu Googlessa, mutta otetaan tavoitteeksi se tavoitteeksi silti, ensin etusivun kautta.

Hakukoneoptimointi / SEO / "Ykköseksi Googleen" opas alkaa:

SEO Opas osa 1.0 - Hakukoneoptimointi / SEO tärkeys >>

 

Amazon Echo hinta