Hyppää pääsisältöön
x
Puhelinmyyntikielto

Estä Puhelinmyyjät - Ärsyttääkö puhelinmyynti? Ratkaisu: Suomen Telemarkkinointikielto ry

Kiellä / lopeta puhelinmyynti - Aseta esto puhelinmyyjille

Puhelinmyyntikielto on olemassa ja mahdollista - tiesitkö moista? Harvat meistä tietävät, mutta tämä tosiaan on mahdollistaSuomen Telemarkkinointikielto ry nimittäin estää puolestasi puhelinliittymääsi saapuvat puhelinmyyntipuhelut / puhelinmyyjät / puhelinmyyntipalvelut, totta tosiaan! Mutta kuinka?

Laki takaa puhelinmyyntikiellon!

Nuoria rekrytoidaan provisiopalkalla tekemään puhelinmyyntiä. Sinulla on lainmukainen mahdollisuus estää tämä häiritsevä soittelu. Aktivoi STML ry:n puhelinmyyntikielto joka koskee kaikkea kuluttajille suunnattua puhelinmyyntiä. STML ry valvoo, että puhelinmyyntiyritykset noudattavat kieltoa ja lakia.

"Henkilötietolain 30 §:n nojalla sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi sekä puhelinmyynti - aktivoi vain STML ry:n puhelinmyyntikielto joka koskee kaikkea kuluttajille suunnattua puhelinmyyntiä. STML ry valvoo, että puhelinmyyntiyritykset noudattavat kieltoa ja lakia.

Suurimmat puhelinnumerosi tietävät tahot kaiken takana

Tiesitkö, että Trafi ja Väestörekisterikeskus voivat myydä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin yrityksille?

STML ry toimittaa puhelinmyyntikiellon yli 600:aan puhelinmyyntiä harjoittavaan yritykseen, sekä kieltää Trafia ja VRK:ta myymästä tietojasi markkinointia varten. 

Tarvittaessa STML ry ryhtyy oikeustoimiin kieltoa rikkovia yrityksiä vastaan (kaikista kuluista vastaa STML ry).

Aktivoi puhelinmyyntikielto

Voit aktivoida puhelinmyyntikiellon STML ry:n kotisivuilta tästä linkistä.

Jäsenyyden hinta on 6 € / vuosi.

Huolenpidon puhelinmyyntikiellosta puhelinnumeroosi pitää täysin Suomen Telemarkkinointikielto ry. Ei enään ärsyttäviä puhelinmyyjiä jatkuvalla syötöllä!


Peukuta jos tykkäsit!
Ylös
45

Keskustele / kommentoi aiheesta!